Groei, met de expertise van Yeald

Groei. De hele glastuinbouwsector draait om dit ene woord. Groter worden, uitbreiden, nieuwe bedrijven starten, nieuwe plannen ontwikkelen. Maar ook groei in de betekenis van telen van voedsel- en sierteeltproducten. Welke groei u ook voor ogen heeft, Yeald helpt u deze te realiseren.

image

Voedselveilig en duurzaam telen

image

Think global, act local

image

Behoefte aan voeding en sierteelt

Yeald en u

Yeald is opgericht met als missie ‘de hele wereld’ te voorzien van voldoende kwalitatieve voedsel- en sierteeltproducten. Altijd op een verantwoorde en duurzame wijze geproduceerd. Met de ontwikkeling en groei van de wereldbevolking groeit de behoefte naar deze producten en productiewijzen net zo hard. Deze ambitieuze missie wil Yeald samen met u waarmaken. En met oprichter Rob van Leeuwen aan het roer is deze doelstelling even ambitieus als realistisch.

De medewerkers van Yeald hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de glastuinbouwbranche. Hun oplossingsgerichtheid, passie en kwaliteit om altijd het grotere geheel te zien, geven Yeald een meerwaarde die geen enkel ander bedrijf kan bieden. Een combinatie van Nederlandse en internationale kennis van de glastuinbouw, contacten met gerenommeerde Nederlandse kenniscentra en jarenlange ervaring in de moderne glastuinbouwsector. Dát is Yeald. En dát is wat u met Yeald aan de ontwikkeling van uw bedrijf kunt toevoegen.