Loading...

Developing growth

in hortibusiness

Vision

Wereldwijd maakt de glastuinbouw een metamorfose door. Ondernemingen groeien, verleggen hun grenzen en professionaliseren hun bedrijfsvoering. Ondernemers krijgen daardoor te maken met strategische vraagstukken op het gebied van fusies en overnames, internationalisatie, financiering en vastgoed. Vragen die de toekomst van uw bedrijf bepalen. Vragen die het rendement van de zaak beïnvloeden. Op die vragen helpt Yeald u verantwoord een beslissing te nemen en begeleidt u in de uitwerking. Gespecialiseerde expertise koppelen we aan een ondernemende visie. En een proactieve mentaliteit combineren we met een groot netwerk. Om overal ter wereld in te spelen op wat écht belangrijk is in de sector: groei!

Be the change you want

to see in the world.

Het verschil maken

Over Yeald

Yeald biedt oplossingen met de focus op de gehele keten binnen de (internationale) glastuinbouw. Samen met onze partners bieden we de knowhow die ondernemers vandaag en vooral morgen nodig hebben op het gebied van strategie, fusies en overnames, internationalisatie, finance en vastgoed. Het fundament van Yeald: onze ruime ervaring, expertise en ons uitgebreide (internationale) netwerk. We kijken in de keukens van ‘s werelds meest vooraanstaande ondernemers in de hortibusiness. Dat doen we voor een uiteenlopende groep ondernemers. Onze knowhow zetten we projectmatig in, maar liever nog kiezen we voor langetermijn relaties om nog beter het verschil te kunnen maken.

Focus on value.

Price is what you pay, value is what you get.

Alle belangrijke disciplines
onder één dak

Onze diensten

Yeald treedt op als sparringpartner voor ondernemers. Zowel bij het creëren als tot de uitvoering van het idee. Daardoor zijn we in staat snel te schakelen van strategische keuzes naar fusies en overnames, finance oplossingen en vastgoedzaken. En daardoor zijn we ook een volwaardige sparringpartner voor andere spelbepalers, zoals investeerders, accountants, financiers, notarissen en juridische adviseurs. Ook uw ideeën over internationale expansie krijgen een boost met de inbreng van Yeald.

Strategie

Welke strategie brengt winst op de lange termijn?

Finance

Uw eigen financiële expert aan tafel.

Vastgoed

Hoe houdt u grip op vastgoed?

Fusies en overnames

Groeien door samenwerking of overname?

Internationale projecten

Wereldwijd ondernemend, lokaal geworteld.

Strategie

Strategie
Financieel

Financieel
Vastgoed

Vastgoed
Overnames en Fusies

Overnames en Fusies
Internationale Projecten

Internationale Projecten

CONTACT

Slotenmakerstraat 60, 2672 GD Naaldwijk

Postbus 146, 2670 AC Naaldwijk

+31 174 75 25 00

info@yeald.nl

Bereken route

Slotenmakerstraat 60, 2672 GD Naaldwijk
Postbus 146, 2670 AC Naaldwijk
info@yeald.nl
+31 174 75 25 00